Sa-l ajutam pe Daniel Raduta!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 9 votes)

Am citit mai devreme despre superba initiativa a lui Chinezu, care “se vinde” in beneficiul lui Daniel Raduta si mi-a placut la nebunie. Felicitari Chinezule!

Si cum nu am vazut inca (e drept, au trecut numai 2 ore) o oferta serioasa in licitatie, am decis sa ma alatur si eu lui Chinezu.

Cel care va oferi suma cea mai mare pe chinezu.eu si o va plati in contul lui Daniel Raduta, deschis la Banca Transilvania, agenţia Panduri, pe numele Răduţă Daniel Mădălin, IBAN:

EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

va primi, pe langa toate beneficiile oferite de Chinezu si 3 luni publicitate gratuita pe acest blog, mugurfrunzetti.ro (banner, text, orice isi doreste) plus promovare pe conturile mele de Twitter si FaceBook.

Sper ca in felul asta oferta va merge nu numai la sufletul, dar si la marketingul cuiva, fiind din ce in ce mai rentabila.

Si lansez o “chemare”: cine se mai alatura oferind beneficii benevole castigatorului licitatiei?

Sa nu uit, cei care nu participa la licitatie dar vor totusi sa ajute cu putin ca asa se strange mult, pot dona si prin Paypal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 9 votes)


2 Responses to “Sa-l ajutam pe Daniel Raduta!”

  1. Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by chinezu: RT @MugurFrunzetti: Ma pun si eu la bataie alaturi de tine http://bit.ly/allUSN @chinezu: http://sp2.ro/8f7df7

  2. […] repede şi au venit cu noi metode de strângere de fonduri. Mi-a plăcut ideea lansată de Chinezu, susţinută de Mugur Frunzetti şi la care ne alaturăm şi […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php