Despre Mugur Cosmin Frunzetti

Tel1

In primul rand, bine ai venit in vizita! 🙂 Numele meu este Mugur Cosmin Frunzetti. Prietenii imi spun Mugur. Mama imi spunea Mugurel. 

Cei care ma cunosc se impart in 2 grupuri aproximativ egale: cei care ma iubesc si cei care ma urasc; sau cei care spun ca sunt un genial si cei care spun ca sunt un bou. Oricum ar fi, indiferent nu-i sunt nimanui si asta ma bucura, inseamna ca sunt ceva 🙂 Cei care nu ma cunosc spun diverse, desi bunul simt le-ar spune ca nu pot avea o parere despre un om ce care nu-l cunosc personal.

Sunt un “Mitic”, adica m-am nascut in Bucuresti, in vara lui 1976. Sunt rac cu ascendent in leu, o combinatie frumoasa si dificila totodata. Daca mai adaugam Dragon de FOc in zodiacul chinezesc … norocul meu ca nu cred in zodiacuri. La nici un an “vechime”, cu ocazia nefericita a marelui cutremur din 1977, o masca din abanos de vreo 25 de kg. a cazut la cativa centimetrii de patutul unde dormeam. Deci sunt norocos! Provin dintr-o familie de artisti (Nicolae Frunzetti a fost tatal meu, Ion Frunzetti mi-a fost unchi), deci cu bune (am inghitit ceva cultura generala cand eram copil si asta ma ajuta si acum) si rele (bani si sprijin politic sau “de relatii” nu am primit niciodata, ca nu aveau de unde).

Am absolvit Scoala Generala nr. 71 (ca era in spatele casei). A urmat Liceul Spiru Haret (prima clasa de informatica, am prins “computerele” Junior XT si dichetele de 5 si 8), nu am avut niciodata 10 la purtare dar am luat cea mai mare medie din liceu la Bac. Am mers la ASE, la REI (sau “relatii” cum le spune lumea), unde ajungeam numai la examene, in rest fiind la fabricuta (Bucharest Popcorn – prima fabrica de popcorn preambalat de pe la noi si prima mea afacere). Si totusi am luat licenta decent si fara restante. Multumesc dragelor mele colege! Am dat o fuga in SUA, am facut un MBA cu specializarea Finanate Internationale pe zona Asia de Sud-Est, o experienta extrem de interesanta si utila. Cum imi place dreptul, m-am inscris si la Facultatea de Drept de la Titulescu. Si aici le multumesc dragelor mele colege, ca la cursuri nici aici nu am ajuns. 🙂

In anul 2005 am lansat magazinul online MarketOnline, in 2008 am cumparat Mediadot si Azerty si in 2009 am vandut pachetul majoritar la toate 3 si m-am retras din management. Mult timp am regretat decizia, intrucat nu am reusit sa imi incasez toti banii, dar in timp mi-am dat seama ca am fost din nou norocos, acest sut in dos fiind in realitate ocazia sa fac un mare pas inainte. Ceea ce am si facut, am fondat Floria, un business care imi aduce bucurie in fiecare zi si pe care pot spune ca il iubesc din toata inima!

Sunt prin fapta, constructie si placere un antreprenor, atat in mediul online cat si offline. Ma pricep la marketing, mai ales online online, la finante, drept si imi place sa fac project management, preferabil pentru mine dar nu exclusiv :) Nu ma pricep la restul …

Mai sunt implicat si in Stiri de bineRetargeting – cel mai bun tool de marketing automation din lume, Studio 20 – prima reatea internationala de video chat glamour (non-adult) si multe alte start-ups.

Dincolo de profesie, ma bucur de o familie incredibila, de o fetita superba, un baiat frumos foc si o sotie minunata, care imi ofera resursele de energie necesare pentru a nu ma lasa infrant de un mediu atat de ostil antreprenoriatului cum avem azi in Romania.

Anastasia si Cristina Frunzetti

Ce fac in rest, in putinul timp cand nu muncesc? Calatoresc (am vazut aproape jumatate din lume si 5 continente din 6), vad filme, socializez, joc bowling, tenis inot, schiez, scriu, dansez, dac diving, in general nu ma prea opresc de la nimic daca sunt tentat de idee. Cred ca e important sa iti traiesti viata si ca e mai bine sa regreti ce ai facut, decat ce nu ai facut!

Unde ma mai gasiti?

– pe Google+

– pe Twitter

– pe LinkedIn

– pe FaceBook

– pe YouTube

si acasa, bineinteles 🙂

Mugur

Mugur

Frunzetti

Frunzetti

Mugurel Frunzetti

Mugurel Frunzetti

Mugur Cosmin Frunzetti

Mugur Cosmin Frunzetti

Mugur Frunzetti

Mugur Frunzetti

Mugur Pic

Mugur Pic

Mugur Poza

Mugur Poza

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 6 votes)
css.php