Instrumente muzicale – participant la concurs 52

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +42 (from 52 votes)

Romania inca nu are un comert online destul de evoluat. Totusi…cine are de gand sa o faca poate sa gaseasca de cele mai multe ori ceea ce isi doreste.

Printre cele care nu se gasesc as putea enumera instrumentele muzicale sau aparatura unui studio audio.Se poate face o afacere frumusica cu aceasta idee. Instrumente muzicale importate la comanda din Germania,Italia,Franta,Rusia. Instrumentele pot fi vandute la liceele de arta unde pot fi date si discounturi. De asemenea pentru instrumentele de studio se poate angaja un specialist care sa le monteze. Daca afacerea merge bine se poate extinde la o scena proprie si cu putin noroc, asociat cu primaria poti face bani frumosi la un concert de zilel orasului sau de revelion.

Trebuie un site atragator facut de un tip ce stie… nu neaparat profesionist: se pot gasi oameni la fel de inteligenti si in Internet-Cafe.

Flyere pentru publicitate la o tipografie ce accepta sa ii fie facuta publicitatea pe site-ul de mai jos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +42 (from 52 votes)


3 Responses to “Instrumente muzicale – participant la concurs 52”

 1. Sunt niste probleme cu treaba asta. Am o oarecare experienta cu instrumentele muzicale si cu shopurile online axate pe aceasta nisa si pot sa zic urmatoarele:

  1. shopuri on-line de instrumente muzicale pentru Romania exista, unele cu o retea destul de vasta (mcmusic.ro) dar cu pret pe masura in unele cazuri, altele cu reprezentanta in 1, maxim 2 orase (mari); deci nu e ca si cum n-ar exista in momentul de fata magazine on-line de profil

  2. in general “trendul” e urmatorul: vrei instrument pentru copilul tau sau oricum, pentru un incepator… ii cumperi unul nou, dar ieftin; esti deja intermediar-avansat, stii ca de cele mai multe ori cea mai buna solutie e un instrument second-hand, pentru ca instrumentele in general (daca sunt ingrijite) isi dobandesc unele proprietati cu timpul si in plus un instrument vechi te scapa de unele probleme gen acordajul cromatic (care se face de obicei de un specialist, sau cu aparate de masura sensibile); esti profesionist, atunci sigur iti comanzi de undeva din afara instrumentele pentru ca sigur ai auzit de thomann.de si de ce ofera ei .. asta pentru ca nu te mai uiti la 30 de euro pentru livrare cand iti cumperi instrument de 2000 de euro.

  3. pana la urma acest domeniu e o nisa si sunt tot mai putini cei ce invata sa cante la un instrument in Romania. Cei ce invata in scoli specializate sunt inclinati (mai nou) sa isi cumpere instrumentele din strainatate.

  4. scena + sonorizare mergand pe contract cu primaria orasului X nu e chiar o idee noua, sunt firme care executa sonorizari + lumini + montare scena + servicii conexe si pot sa zic ca pentru a oferi astfel de servicii nu poti sa mergi cu orice “critic” de festival ca si inginer de sunet, orice pachet de muschi ca sa monteze scena si luminile. pentru a oferi calitate trebuie sa ai oameni priceputi, care sa lucreze repede si bine si care sa nu lase loc de greseli. Si ideea cu “is o firma de instrumente muzicale, am o scena de 20 x 10 m si o tin in beci, ne luati in organizare, dom’ primar” nu merge cand ai ca si competitie alte firme care vin pregatite cu logistica si personal si executa treaba repede, curat si bine. Ideea care o subliniez e ca pentru asa ceva trebuie sa ai resurse atat umane cat si financiare serioase si in special oameni in care sa poti avea incredere, sau sa fi tu insuti un bun inginer de sunet si sa iti permiti sa te deplasezi cu ei.

 2. TC says:

  Magazine online de echipamente de sunet profesionale exista..chiar multe. Asigura service, montaj, etc. Pentru evenimente mari, nu cred ca se folosesc magazinele online, pentru ca intr-adevar nu au capacitatea necesara de a sprijini un astfel de eveniment. Multe dintre aceste magazine online vand si cateva articole de efecte speciale si lumini, si organizeaza si evenimente.

  Mai multi bani ies in schimb din inchirierea de echipamente. Multe cluburi prefera sa inchirieze un mixer spre exemplu, decat sa cumpere unul. E foarte scump, si nu stii intotdeauna ce Dj iti trece pragul.

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php