Concurs MeritaCitit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)

In urma cu mai multe luni am fost extrem de placut impresionat de modul inteligent si elegant in care un invidid necunoscut, Alex se prezenta, m-a convins de la distanta sa folosesc butonul MeritaCitit pe Stiri De Bine.

Ulterior am avut placerea sa il cunosc pe individ si sa descopar ca Alex Baran este o domnisoara si nu un domn 🙂 Mai mult, Alex a continuat sa fie si in realitate la fel de inteligenta pe cat era la distanta si, uimitor, se pricepea destul de bine la promovare online.

Desi ar fi trebui sa imi poarte pica, intrucat am refuzat-o cu ceva, Alex mi-a propus acum cateva zile sa fac parte din juriu la un concurs organizat de Merita Citit. Evident, am acceptat cu bucurie sa o ajut, cu multa simpatie si respect pentru ea si pentru ceilalti jurati: Chinezu si Marius Ghilezan. Si pentru ca imi plac la nebunie concursurile online (stia si Alex asta cred).

In concluzie: spor la concursul MeritaCitit, pare interesant! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)


One Response to “Concurs MeritaCitit”

  1. Alex says:

    Ne bucuram ca ai acceptat si iti multumim ca ne sustii. In mod sigur nu aveam de ce sa fiu suparata, mi-a facut mare placere sa te cunosc.

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php