OBF 2011 – castiga o invitatie AICI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Va mai aduceti aminte de OBF 2010? Ei bine, in 2011 Claudiu Gamulescu / Underclick, organizatorul forumului, revine cu un eveniment de exceptie! Intre 25 si 28 mai 2011, la Brasov, se intampla:

1. pe 25 mai avem GeekMeet Brasov, o super ocazie sa faceti afaceri cu/pentru/alaturi de firme din Brasov

2. pe 26 mai avem seminariile InternetExpress – aplicatii practice despre online. Aici avem 8 speakeri cu practica in online, inclusiv subsemnatul. Va ajut sa ganditi, sa lansati si sa cresteti un magazin online. Si nu facem teorie, face practica chiar pe magazinul VOSTRU (daca imi scrieti din timp cateva detalii si ce probleme aveti).

3. pe 27 mai avem evenimentul principal, Online Busines Forum Brasov 2011 (OBF 2011) sau Cum sa faci bani din online. In calitate de speaker la OBF, am dreptul sa ofer o invitatie gratuita. Ca de obicei, ofer invitatia in cadrul unui concurs online organizat aici pe blog: scrie-mi un comentariu de ce vrei sa participi la evenimentele OBF 2011 si, daca imi place motivatia ta, ai castigat premiul! Daca imi place mult de tot, mai pus si o bere bonus. Daca esti genial(a) si din Bucuresti, te iau si cu masina dus-intors ca oricum fac drumul 🙂

4. pe 28 mai se dau finantari. Da ai o idee, un proiect, un start-up sau un business deja functional si de succes, aici sunt banii! Vino si spune-ne ce vrei si pentru ce, sunt o multime de fonduri disponibile pentru investitii! Pe 28 avem Arena Ursilor.

In ceea ce ma priveste, de-abia astept sa ajung la Brasov, unde voi sta 4-5 zile, poate o sapatamana. Avem o multime de evenimente interesante, petreceri, discutii de business, evervescenta, Paradisul Acvatic, excursii prin munti, avem de toate! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)


9 Responses to “OBF 2011 – castiga o invitatie AICI”

 1. Ovidiu J says:

  Coane, motivatia mea este uriasa. Trebuie sa merg la Paradisul acvatic si sa inot putin in online-ul romanesc. Stiu ca daca apare vreo blonda nu am nici o sansa sa primesc invitatia. :))
  O alta motivatie ar fi sa vad cu ce palarie vei veni in acest an. Bafta..!

 2. David says:

  Salut Mugur,
  M-as bucura tare mult sa particip la OBF, pentru a-mi accelera cresterea ca sa pot da cat mai repede inapoi altor oameni din lucrurile pe care le-am invatat/le invat.

  Spor la toate!

 3. Andrei says:

  Salut Mugur,

  Sunt interesat sa particip la OBF2011. Am realizat si detin magazinul de cadouri din semnatura. Imi doresc sa particip la acest eveniment deoarece consider ca pot invata lucruri noi care sa ma ajute in dezvoltarea magazinului.

  Cele bune!

 4. Daniel says:

  Salut Mugur,

  Mi-ar placea sa particip pentru ca sunt atat de multe de invatat si la OBF parca as accelera un pic procesul acesta. Si vreau sa vad daca la paradisul acvatic au acvarii…, daca n-au niciodata nu e prea tarziua 🙂

  Numai bine!

 5. Maria says:

  Draga Mugur,

  Lucrez la o afacere a carei promovare va tine foarte mult de mediul online. Deci trebuie sa fiu acolo :)… la OBF. Sa invat de la cei mai buni … si apropo sunt desteapta:).

  Mult succes tie si mie:)!

 6. gigi says:

  Salut Cosmin,
  Lucrez in domeniul online si as dori sa particip la OBF si sper sa invat cum sa pot dezvolta diverse proiecte online.

 7. Au mai ramas numai 10 zile pana la OBF, deci e cazul sa dau premiul.

  Castigatorul este … este … este … SURPRIZA: am decis sa ofer PATRU invitatii gratuite in loc de una! Asta pentru ca meritati 🙂

  Deci urmatorii “comentatori”: sunt rugati sa imi trimita URGENT e-mail cu datele de contact:

  – Ovidiu
  – David
  – Andrei
  – Maria

 8. LAURA says:

  na ca m-am trezit tarziu

 9. Maxim says:

  La OBF 2011 nu am ajuns, dar la OBF2012 trebuie sa ajung neaparat, ma inviti?

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php