Castiga 3 invitatii la OBF Cluj 2010 (27 aprilie)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

OBFCluj2010

Dupa cum sigur ati aflat, pe 27 aprilie incepe seria conferintelor de afaceri OBF, sau Online Business Forum pentru neinitiati. Primul din serie este OBF Cluj, cu o tema super misto: ”Internationalizarea afacerilor cu ajutorul internetului”, sau mai explicit ”Cum sa vinzi international folosindu-te de mediul online”.

Am observat ca sunt in lista de speakeri cu tema ”Promovarea afacerilor internationale folosind instrumente online”, o tema foarte interesanta, generoasa si de care ma ocup cu placere. Am decis deci sa fac mai putina teorie si sa prezint la Cluj o aplicatie reala si foarte practica pe o afacere existenta, propusa pe loc de unul dintre participanti. De aceea am nevoie de ajutorul vostru: ce afacere aveti si vreti sa o promovati in afara Romaniei (fie in Europa fie worldwide) folosind mediul online?

Va astept cu raspunsul in comentarii, iar cele mai bune 3 comentarii primesc de la mine cate o invitatie gratuita pentru participarea la OBF Cluj 2010. Iar cel mai cel dintre cei 3 castigatori a prins taurul de coarne: voi face planul practic de promovare online internationala chiar pe afacerea lui. Consultanta si planning complet, gratis, prezentate in fata ”clientului” la Cluj in 27 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)


10 Responses to “Castiga 3 invitatii la OBF Cluj 2010 (27 aprilie)”

 1. I forfeit my invitation sau o donez cui doreste 😀 dar imi place cum suna utima parte si as vrea daca ma calific si tu te oferi sa faci planul practic de promovare pe CharityGift.ro
  Mersi.

 2. Ok, am primit raspunsul pe offline. CharityGift.ro vrea sa targeteze comunitatile romanesti din afara tarii, care sa comande pentru cei dragi lor aflati inca in Romania, deci cu livrare locala. Una bucata invitatie merge la CharityGift (cine din echipa vrea sa invete ceva nou, daca deja Cosmina s-a declarat neinteresata). Astept un mail cu numele persoanei in cauza.

 3. Dan Ciulea says:

  uite asta e “afacerea” care as vrea sa o promovez international (avem ceva clienti, din U.E., e drept ca nu foarte multi, dar sunt) http://tinyurl.com/y2jk3lt

 4. Vlad says:

  Mugur,
  As fi si eu interesat de o invitatie la OBF in Cluj. Sunt in etapa de planificare a unui proiect ce va contine o importanta componenta online. Din pacate nu pot scrie aici detalii. Let me know daca ma ajuti cu o invitatie.

 5. Eu sunt interesat de o invitatie, deoarece am un CMS (custom) cu care am participat la startupschool si am primit un feedback pozitiv din partea grupului de advisers prezenti la eveniment.

  Consider ca aceasta invitatie mi-ar oferi un plus de cunostinte si de feedback.

 6. Pai eu o sa reprezint CharitzGift.ro la OBF numai ca eu am primit deja invitatie si m-am inregistrat. Ne vedem deci la Cluj si povestim mai multe.

 7. OK, atunci il rog pe Vlad si pe Dan sa imi dea un mail cu datele lor de contact, pentru a le trimite invitatia.

 8. […] cele 3 invitatii s-au dat deja si vad ca multa lume e interesata, o sa repet experienta de la Online Business Forum Cluj si o sa ofer si eu 3 invitatii cadou primilor 3 vizitatori ai umilului meu blog care imi propun o […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php