Online Business Forum Iasi 2010 – 3 invitatii cadou

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Pentru cei care nu au aflat inca (e cineva in aceasta situatie ingrata?), pe 15 iunie va povestesc la Online Business Forum Iasi 2010 despre prezenta in Social Media, despre promovarea afacerii / proiectului vostru in comunitatile online, cu asa da si asa nu.

Va recomand sa nu lipsiti nicicum, in afara de mine gasiti numai speakeri seriosi, cu experienta si care sigur va vor invata lucruri extrem de utile: Bogdan Gavrila, Adrian Niculescu, Doru Panaitescu, Ciprian Stavar, Gabriel Dobocan, Costi Teleman, Viorel Copolovici, Ionut Andrei, Ionut Oprea, Andreea Stan si Ionut Tudor.

Partener media al conferintelor 2010, Stiri de bine a lansat un concurs pe tema integrarii afacerilor in Social Media si a oferit 3 premii constand intr-o invitatie la OBF Iasi 2010.

Intrucat cele 3 invitatii s-au dat deja si vad ca multa lume e interesata, o sa repet experienta de la Online Business Forum Cluj si o sa ofer si eu 3 invitatii cadou primilor 3 vizitatori ai umilului meu blog care imi propun o tema cat mai interesanta pentru studiul de caz pe care intentionez sa il prezint peste 8 zile la Iasi. Mai concret, spuneti-mi afacerea sau proiectul vostru, comercial sau non-profit, pe care ati vrea sa il promovati in Social Media. Cat mai real si la obiect intrucat cel care va face propunerea de maxim interes va primi, pe langa invitatie, un cadou si mai tentant: consultanta gratuita pe teme de Social Media Marketing pentru afacerea sau proiectul sau, sub forma unui studiu de caz pe care il voi prezenta la OBF Iasi.

Cum inceputul acestui blog a fost cu un concurs online, promit sa perseverez cat mai des cu concursuri 🙂

Deci … sariti cu propuneri!

Si, sa nu uit: pentru cei care vor sa se implice cu pareri pe tema Social Media Business, stiridebine. ro a lansat o dezbatere pe FaceBook, unde sunteti toti bineveniti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php