3 invitatii cadou la Business Days 2013!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

BusinessDays

Daca inca nu ati aflat, atunci e musai sa stiti ca pe 10 si 11 decembrie o sa fiu prezent la Business Days 2013. Am fost invitat prima oara ca speaker la Business Days anul trecut si am ramas surprins de amploarea si organizarea evenimentului. Cred ca este cel mai mare eveniment de acest gen din Romania, daca gresesc sa ma corectati si sa imi ziceti, ca nu ma supar.

Intrucat am primit in ultimele 2 zile o avalansa de mailuri, mesaje pe Facebook, Likedin si pe oriunde se putea, de la diversi cunoscuti sau mai putin cunoscuti care vroiau sa povestim despre ecommerce, online, marketing, proiecte, antreprenoriat, finantari, vanzari, parteneriate, mutat in America, servicii de tot felul, m-am gandit ca asta e ocazia perfecta pentru networking. Ma gasiti la Business Days marti 10 decembrie, dupa pranz, la masa rotunda despre antreprenoriat si miercuri 11 decembrie, dupa ora 16, la seminarul unde voi povesti despre e-commerce. Evident, nu o sa plec imediat dupa prezentari, mai stau 2-3 ore la o cafea sa povestim.

Si, pentru cei mai atenti si interesanti dintre voi, aveti sansa sa castigati si 3 invitatii cadou, valabile nu doar ca sa ma vedeti pe mine ci la tot evenimentul, atat pe 10 cat si pe 11 decembrie. Ce aveti de facut? Puneti repede un comentariu si spuneti-mi despre ce ati vrea sa stam de vorba. Va las pana luni 2 decembrie sa comentati si luni aleg cele mai interesante 3 comentarii si le trimit invitatia.

GO GO GO!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)


12 Responses to “3 invitatii cadou la Business Days 2013!”

 1. Ovidiu says:

  Salut, un eveniment foarte interesant! Mi-ar placea sa ajung. Chiar as vrea sa discut cu tine cateva aspecte legate de procesul start/dezvoltare/exit Am mai discutat noi la un moment dat 🙂

 2. Buna Mugur
  Mi-ar face o deosebita placere sa ajung la seminariile tinute de tine pentru a afla mai multe despre comertul online. Momentan sunt makeup artist dar as vrea sa aflu cat mai multe despre e-commerce deaoerece sunt foarte tentata sa investesc in acest domeniu. Cu siguranta imi poti oferi informatiile de care am nevoie si ma poti ghida in acest domeniu. Faci o treaba foarte buna si in domeniul serviciilor, de aceea sunt convinsa ca am foarte multe de invatat de la tine si in legatura cu domeniul in care activez acum.
  Multumesc

 3. George Dumitru says:

  Buna Mugur,

  despre nise si nisarea in online dar mai ales despre provocarile din comertul online cu flori( asta ca si material didactic daca se poate)

  Multumesc si o zi perfecta sa ai

 4. Ana says:

  Buna Mugur,

  Despre cum sa facem content marketing pentru un magazin online cu produse pentru copii.

  Multumesc, Ana.

 5. Stefan says:

  Salut Mugur,

  Evenimentul suna interesant, si tare mi-as dori sa particip.

  As vrea sa discutam despre strategii de crestere a traficului, si metode de a creste ratele de conversie user/subscriber/buyer/lifetime customer.

  Merci,
  Stefan

 6. Alex Sinov says:

  Salut Mugur,

  Mi-ar placea sa vin la Business Days.
  De discutat, mi-ar placea sa discutam despre triada repeziciune-calitate-cantitate, atunci cand lansezi un produs. Sper ca m-am facut bine inteles. 🙂

  Bafta!

 7. Alina says:

  Buna 🙂
  In afara faptului ca sunt multi speakeri minunati la Business Day mi-as dori sa fiu o castigatoare, sa-ti ascult prezentarea si sa aflu cum ti-ai invins credintele limitative, ce te-a determinat sa mergi inainte cand ai dat de greu si intr-un business cu siguranta ai avut multe momente grele, cum ai reusit sa te promovezi si cum ai facut fata birocratiei.
  Sper sa am ocazia sa ajung la acest eveniment, cu siguranta o sa am multe de invatat. Iti doresc un weekend placut 🙂

 8. dsturzoiu says:

  Hai să vedem cum să preluăm Erep Labs și să facem nu numai bani dar și clienți fericiți

 9. Salut Mugur,
  Interesanta idee, majoritatea ideilor pe care le-ai dezvoltat aveau sens 🙂 pentru cine reusea sa vada asta. Mi-ar placea de vad si mai ales sa aud cateceva legat de antreprenoriat din partea ta. Oricum si mai interesanta pare treaba cu cafeaua dupa 😀
  O seara frumoasa si zile pline de impliniri 🙂

 10. despre cum sa alegem nisa ?

  ce canale de generat trafic sa folosim?

  cum calculam costul de achizitie al unui client? si cum ii fidelizam?

 11. Gata, s-a facut luni! Imi e tare greu sa aleg 3 dintre comentarii, cu cel putin 5 dintre voi m-as bucura sa povestesc. Deci, in cateva minute voi trimite celor 5 pe mail instructiunile si primii 3 care citesc mailul si se inregistreaza pentru invitatia gratuita sunt … pe cai 🙂

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php