6 luni de “blogging”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)

6luni

In urma cu fix 6 luni, pe 29 iulie 2009, la varsta de 33 de anisori proaspat impliniti, am postat primul articol pe acest blog.

Bilantul la 6 luni spune ca am scris pana azi 167 de articole (inclusiv cel de fata), cam unul pe zi. E putin daca ma compar cu “A-list bloggers” dar nu as avea de ce sa ma compar, mai ales ca nu scriu posturi de 10 cuvinte si o poza, precum celebrii **** sau **** 😛

Mai spune bilantul ca m-au vizitat in aceste 6 luni 90.013 semeni, ca am avut o medie 2,26 articole vizualizate de fiecare sio medie excelenta de 4,2minute petrecute in medie de un user pe blog.

Daca vindem publicitate CPM, cele 203.096 de afisari imi puteau aduce in jur de 1.000 EUR venit (da stiu, muream de foame daca traiam din blogging).

Ma bucura insa mai mult ca 145 dintre cei care m-au citit au gasit informatia placuta, utila sau macar simpatica, intrucat s-au abonat la RSS.

Cum am simtit experienta de “blogger”. Minunat! Imi place sa scriu despre orice, business sau placere, glume sau analize, imi place sa comunic, imi place sa schimb idei si sa dezbat teme de orice fel.

Articolele preferate din ce am scris … topul ar fi asa: 3. antreprenor online, 2. online marketing @ Coca Cola (prima experienta de live blogging) si 3. optimist pesimist (probabil din motive sentimentale).

Ce voi face in urmatoarele 6 luni? VOi mai scrie pe blog sau nu? Mult sau putin? Despre business sau despre mine? Nu am certitudini, ma astepta un an mult mai plin ca 2009, cand m-am cam relaxat … dar cum nu prea renunt la ce imi place, probabil voi scrie in continuare, mai ales daca si voi continuati sa ma cititi! 🙂

Si o rugaminte: give me feedback! De bine, de rau, primesc de toate! Comunicati cu mine, contraziceti-ma, ma las prins in orice dezbatere! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)


9 Responses to “6 luni de “blogging””

 1. rAuLiTo says:

  Felicitari 😀 Anul acesta sa ai mai multe articol si comentarii, bafta pe viitor

 2. Mie cel mai mult imi place cand scrii articolele de analiza/recomandari referitoare la comert electronic (ptr ca este un domeniu pe care se vede ca il stapanesti bine) – cum au fost cele cu magazinele offline in online, butonul de cumpara sau adauga in cos, algoritmul de cautare in mag. online sau business/antreprenoriat – din acelasi motiv.
  Astea mi se par cele mai interesante, deci continua pe directia asta 🙂

 3. vladgidea says:

  Felicitarile mele, bravo si spor in continuare. Remember, calitate nu cantitate si totul va fi ok.

  Poti sa mai lucrezi la tema de Wp pe care o folosesti. Daca nu o schimbi macar sa o traduci in limba română si sa treci la diacritice daca poţi

 4. Mie sa-mi explici care-i ratiunea de-a pune widgeturi de social de pe situri de limba engleza pe un blog in limba romana. Crezi ca aia de pe digg te-or baga pe prima pagina ?

 5. BladHaund says:

  Trisezi. Nuş-câte articole sunt comentarii pentru consursul acela ridicol. Scade-le si spune pe bune cat ai scris tu. 🙂

 6. Aurel says:

  Bravo! Tine-o tot asa. Un post pe zi este excelent.

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php