Obiecte de artizanat – participant la concurs 48

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Ideea e sa faci un site cu promovare axata pe extern,ideea mea ar fi sa vinzi produse romanesti cum ar fi: obiecte de artizanat (fffff cautate in afara), chestii din lut, oale, ulcele, lucruri mestesugaresti (de altfel ffffff cautate in afara)si alte asemenea lucruri care pentru noi romanii cu fite par lucruri chicioase.Insa tote aceste lucruri trebuie sa fie insotite de certificate de garantie pe care de altminteri mestesugarii romani le ofera la cerere.

Orzetic Oana Monica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)


2 Responses to “Obiecte de artizanat – participant la concurs 48”

  1. Dan says:

    Aceste obiecte de artizanat sunt fffff cautate in afara mai ales de catre romanii plecati la munca: ei sunt o noua categorie de cumparatori, de alminteri destul de numeroasa, si multi vor sa aiba cu ei lucruri care sa le aminteasca de tara.
    Cat priveste strainii, ei cer de regula produse gen serie mica, uneori greu de realizat (parametri si chiar modele impuse) de artizanii nostri, care prefera sa vanda obiecte la marginea drumului sau in targuri.

    Aspecte SEO: Promovarea axata pe extern impune gazduirea pe un server din strainatate (nu e greu) si un domeniu de preferinta .com. (Google te localizeaza automat daca ai .ro).

  2. artizanat says:

    […] nu are nimic in comun cu munca zilnica pe care o intreprindem, ne rupem o parte din timpul liberObiecte de artizanatIdeea e sa faci un site cu promovare axata pe extern, ideea mea ar fi sa vinzi produse romanesti cum […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php