Centru educational de afaceri si management – participant la concurs 49

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Centru educational de afaceri si management.

Ideea: Cursuri insotite de lucrul pe studii de caz, in domeniile marketing si vanzari, management, comunicare, publicitate si afaceri; strategii si concepte de business, leadership, si nu in ultimul rand, inovatie si creativitate (solutii noi de business bazate pe creativitate); cursuri si training-uri online; intalniri de afaceri prezidate de personalitati din domeniul afacerilor (intrarea platita). Aprecierea pietei si a cererii: avand in vedere contextul crizei, precum si faptul ca toate firmele aplica strategii de cost-cutting pentru iesirea din criza, se cere gasirea de noi solutii de business bazate pe creativitate si inovare, precum si pe resursele precum Internetul care ofera posibilitati de dezvoltare practic nelimitate. In plus, piata actuala de cursuri de tip MBA si nu numai este insufficient acoperita, sau inaccesibila publicului larg, datorita costurilor prohibitive. Pentru o analiza a costurilor si preturilor masteratelor on-line: http://www.postuniversitar.ro/art-cat-costa-un-masterat-online.php#romania

Marketing: on-line si presa de specialitate, ziare de larga circulatie, editoriale, etc.

Usability: larga

Tehnologie “White Hat”

Sistem de e-learning ce imbina tehnologia de ultima ora cu programele educationale cele mai performante, asigurand un mediu dinamic de invatare si oferind posibilitatea de a participa la cursuri online indiferent de locul unde te afli, atat timp cat ai acces la un PC conectat la internet.

Relatii cu clientii: platforma on-line

Servicii cu valoare adaugata: Absolventii vor putea astfel obtine titlul de MBA, sau certificate si atestate fara complicatiile inerente unei deplasari in tara / strainatate. Este varianta viitorului si trebuie sa ne pliem; e greu sa deplasezi studenti. În cazul acestor programe, flexibilitatea oferită cursanţilor este punctul central al ofertei.

Pe lângă flexibilitatea de a urma studii postuniversitare în timp ce lucrează, persoanele care se înscriu la masterate în afaceri la distanţă beneficiază, de obicei, şi de o sponsorizare din partea angajatorilor.Resursele folosite de studenţi în procesul educaţional sunt multiple: studenţii primesc cărţi şi alte materiale printate, ca suport de bază pentru studio, suplimentate de resurse online, grupuri de discuţii cu alţi studenţi, grupuri de studiu locale şi virtuale, dar şi de sprijinul online permanent al unui tutor.

Nu este uşor să combini şcoala cu lucrul, însă merita efortul.

Sper ca ti-a placut ideea mea si o vei aprecia,

Madalina Ion

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php