Echipamente sportive – participant la concurs 46

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

O alta afacere pe care o prezint, este cea a vanzarii online de echipamente sportive. In tara noastra exista foarte multi iubitori ai fotbalului in special. De aceea m-am gandit ca un astfel de site va avea mare success pe piata romaneasca.Articolele care ar puteat fi vandute : tricouri, treninguri, sepci, fulare, steaguri etc.

Mai intai trebuie dezvoltate parteneriate cu firmele care produc aceste obiecte originale si de calitate, pentru ca doar produsele originale si de calitate sunt cu adevarat apreciate. Apoi o buna promovare pe internet a magazinului online reprezinta cheia succesului.

Am observat ca in Romania nu exista un site pentru suporterii fotbalului prin care sa isi poate achizitiona fiecare un tricou original ( de exemplu ) cu echipa sa favorita : oricare ar fi ea din tara sau din afara ei. Cumparatorul sa aiba posibilitatea personalizarii obiectului in functie de preferintele sale.

Pentru ca este vorba de un magazin online preturile sa fie accesibile si pe langa acestea in fiecare luna sa apara cate o oferta cu reduceri si bonusuri. Pentru informarea cumparatorului sa existe imagini si video 3D a oricarui produs.

La aceasta afacere iti trebuie o disponibilitate a efortului si a investitiei initiale de lansare. Cred insa ca poti obtine un profit foarte bun dupa aceasta afacere.

Avantaje :

– posibilitatea comenzilor cu echipa favorita si personalizata ;

– concurenta nu este prea mare fiindca nu sunt prea multe magazine online care sa vanda produse originale din fotbal ;

– profit bun ;

– disponibilitate continua pentru cumparatori 24 de ore x 7 zile pe saptamana x 365 zile pe an;

– pretul mic al produselor fata de cele din magazinele fizice;

– reducerile si bonusurile in functie de cantitatea comandata.

Dezavantaje :

– investitie mare in publicitate si in contracte de cumparare a produselor originale ;

– neincrederea cumparatorului in legatura cu calitatea produselor.

Radu Miner

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php