e-book reader – participant la concurs 56

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 7 votes)

In mod cert din Romania, mi-ar placea sa cumpar (dar nu se gaseste inca la niciun magazin de specialitate), un produs din gama “e-book reader” ( http://en.wikipedia.org/wiki/EReader ). Mi se pare un instrument foarte util, in mod cert imi surade ideea sa pot lua cu mine-n ghiozdan o intreaga biblioteca, sa pot citi orice material in format electronic pe care eu vreau sa-l incarc in aparat, stiri, ziare (pe modelul Amazon Kindle 2).
Un articol de prezinta valoarea acestui aparat si taria inovatiei acestui aparat http://www.gandul.info/tendinte/kindle-se-anunta-a-fi-cea-mai-buna-inventie-legata-de-lectura-imediat-dupa-cartea-clasica-1076843

Siteul oficial http://www.amazon.com/Kindle-Amazons-Wireless-Reading-Generation/dp/B00154JDAI

Intr-adervar, deja m-am interesat la Amazon, functia wireless nu este disponibila in Romania, sau oricare alt stat din lume, cu exceptia SUA, cel putin pentru moment.
Sony are un produs propriu din gama aceasta, care dupa cum ne-a obisnuit, compania este un pionier in inovatie. (Sony PRS 505)

Consider ca pretul nu este chiar foarte accesibil pentru piata romaneasca inca, dar daca esti un cititor adevarat, fara prea mare efort (iti) poti darui de Craciun un e reader, cert va fi un cadou desavarsit.

Tot pe analiza topului celor mai apreciate e readere de pe net http://www.top-ereaders.com/side-by-side.html
am constatat ca autonomia lor este mai mult decat “comoda utilizatorului”, de pana la 2 saptamani.
Un produs care intampina nevoile mele actuale si care practica o politica calitate/pret foarte buna este BeBook http://mybebook.com/p5/BeBook-One-eReader/product_info.html , siteul oficial promotional ofera gratuit (chiar si pentru nonclienti) 20.000 carti in format electronic.
Un alt atuu important este ca aceasta companie, europeana – Olanda, este deschisa acapararii pietei mondiale cu ajutorul programului destul de avatajos de reseller ( http://mybebook.com/a6/Become-Reseller/article_info.html ) care vine in intampinarea oricarui individ ce vrea sa colaboreze cu ei.

Sunt sigur ca aceste informatii pot sa vina in ajutorul unei companii cu vechime sau chiar debutante in sistemul de vanzare IT, iar daca valorifica aceasta idee cat mai curand posibil, cu siguranta va fi singurul importator indigen, cu profit “monopolist”. 🙂

Robertino Frone

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 7 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php