Concurs online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +72 (from 122 votes)

LaptopConcurs

Ne-am obisnuit ca un concurs (online sau offline) sa fie organizat de o societate comerciala sau organizatie cu personalitate juridica, sa aiba ca scop vizibil sau mascat promovarea unui “ceva” (produs, serviciu, brand) sau colectarea unei baze de date.

Ei bine, intentionez sa contrazic acest obicei – voi lansa pe blog un concurs online organizat si premiat de mine, Mugur Frunzetti, in numele meu si fara sa promovez nimic! Este o provocare pentru cel care are cea mai buna idee, dar si cea mai corecta viziune privind modalitatile de a o pune in practica. Este o ocazie sa mai dezmortim un pic spiritul antreprenorial in online si mai ales in ecommerce, asa in plina criza.Care este tema acestui concurs? Ce ati vrea sa cumparati online in Romania si nu aveti de unde? E plin de magazine de IT&C, electronice, electrocasnice, carti, haine, alimente, cadouri si altele. Dar ce lipseste? Ce ati vrea si nu gasiti? Sau, daca ati lansa un magazin online, pe ce nisa l-ati lansa? Si de ce? Si mai ales cum?

Care este premiul acestui concurs online? Un laptop Acer Aspire AS5516-5474, evident nou, sigilat si cu garantie (nu vine de pe Newegg ci de la un magazin local, dar am preferat sa nu pun link pe el ca sa nu fac nimanui reclama, ca nu ne da nimeni reducere).

Ce se va urmari in aprecierea participantilor: originalitatea ideii, corecta apreciere a pietei si a cererii si, mai ales, completa si corecta prezentare a motivatiilor si modalitatilor pentru care si cum ati lansa un magazin online de succes pe nisa aleasa. Puteti lansa doar o idee in 10 cuvinte, insa propunerile de logistica, marketing, usability, SEO, software, relatii cu clientii, servicii cu valoare adaugata, toate va vor aduce puncte in plus.

Cine poate participa la acest concurs? Oricine. Numai eu nu.

Cum va functiona concursul si cum se vor da premiile? Puteti adauga propunerea voastra ca un comentariu la acest post (nu il voi aproba, il voi salva separat ca post nou) sau puteti sa imi trimiteti un e-mail la mfrunzetti(at)yahoo.com. Puteti include linkuri, poze, html, statistici, tabele si orice altceva este util si interesant pentru a va sustine opinia. Puteti scrie oricat de mult, dar va sugerez sa aranjati cat mai clar in pagina textul si celalelte elemente. Imi rezerv dreptul de nu public sau sa public editate orice contributi care sunt ilogice, incorecte gramatical sau contin cuvinte care nu isi au locul in public.

Fiecare parere, oricum o veti trimite, va fi postata sub forma unui articol (post) separat. Nu eu voi alege castigatorul! Toti vizitatorii blogului pot vota articolul pe care il considera cel mai bun si astfel vor alege castigatorul. Evident, de la un IP nu se poate vota decat odata si ma voi uita cu atentie dupa tentativele de frauda pe clase de IP, proxys/AOL/VPN sau redial pe dial-up, se vad cu usurinta toate. Orice tentativa de frauda va duce la eliminarea articolului din competie.

Ce ar mai fi de spus … concursul incepe acum si se termina pe 30 septembrie 2009. Participantii pot trimite parerile lor pana pe 15 septembrie inclusiv, le voi posta imediat ce ajung. Perioada 16-31(30) septembrie va fi dedicata votului public, nu voi mai primi nici o participare noua. Pe 1 octombrie anunt oficial castigatorul (desi va fi clar pentru toata lumea) si ofer personal premiul. Cu poze si tot tacamul. Sa nu uitati sa va semnati cu numele real si complet si sa adaugati o adresa de e-mail reala, ca sa am cui da premiul.

La multumesc anticipat tuturor celor care impartasesc dragostea mea pentru online si care vor sustine benevol acest concurs online pe propriile situri / bloguri sau in comunitatile din care fac parte!

Later edit:

1. nu incepeti sa votati cu stele fiecare post din concurs, pe 16 septembrie, cand incepe perioada de vot, stelele vor fi sterse si voi pune un sistem de vot nou.

2. pentru ca am tot fost intrebat pe mail, puteti vedea toate articolele grupate in categoria concurs online sau pe tagul concurs online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +72 (from 122 votes)


141 Responses to “Concurs online”

  1. Smoot says:

    Cat de important este sa zambesti in fiecare zi ? Ofera-ti un motiv in plus sa faci acest lucru . http://www.smoot.ro

  2. Super premiu! Am si eu un laptop Acer si sunt foarte multumit de el. Nu mai faci si alte concursuri de genul asta? 🙂

  3. […] post a fost scris iniţial pentru un concurs online organizat pe blogul lui Mugur […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php