Ciocan geologic – participant la concurs 1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)

Sincer, in toata tara asta, absolut nicaieri nu gasesc “ciocan geologic”, sa nu mai zic ca nici nu prea a auzit lumea de ele, cu exceptia studentilor si profesorilor de la facultatile de geologie din Romania. Sa stii ca e ceva foarte necesar pentru noi, e de mare nevoie. Nu vreau neaparat sa particip la concurs, da ti-am zis, ca sa stii ca in tara asta nu gasesti sa cumperi orice, indiferent magazine online sau nu… asta, daca nu stiai deja .

Sincer, Bordeianu Marian.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)


5 Responses to “Ciocan geologic – participant la concurs 1”

 1. VICTOR ȚUȚUIANU says:

  Toată lumea are o prooblemă și nu știe încotro să se îndrepte.
  La sănătate…..se cer bani înainte.
  În dragoste….bani înainte.
  Afaceri…bani înainte.
  Etc…..bani înainte.
  Întrebare – ce opțiuni avem la plata după?

 2. Popescu Alexandru says:

  Respecta si vei fi respectat!

 3. Virgil Damian says:

  Ciocan geologic nu gasesti din simplul motiv ca nu sunt destui clienti pentru asha ceva. Numarul geologilor din Romania se mareste cu cateva zeci in fiecare an (in cel mai bun caz), iar ciocanul fiind foarte rezistent, nu necesita sa fie schimbat, asa ca nu o sa vezi prea curand vreun magazin specializat la noi in tara.
  Ca optiuni ai asa: ori folosesti un ciocanel normal, ori faci comanda in alta tara, ori dai comanda la un fierar (daca mai gasesti…), ori, cea mai la indemana varianta, iti iei un ciocan normal si il “corectezi un pic” cu flexu’ :))

 4. PaulB says:

  CIOCAN GEOLOGIC Estwing găsești la magazinul AltiSport – Cluj-Napoca, Str.David Francisc colt cu Str.Brassai (in spatele Magazinului Sora).

 5. Ciprian says:

  Mai cauta si pe okazii.ro 🙂 S-au vandut vreo doua pana acum. Cautati dupa articol ca este in vanzare acum unul (ID articol: 52776953).

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php