Ce mai e nou la Stiri De Bine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 8 votes)

Cred ca majoritatea stiti de proiectul Stiri De Bine, plecat de la saturatia pe care o aveam fara de stirile cu violuri, crime si nenorociri, la care se adaugau bannerele agansante de pe siturile clasice de stiri. Cum sa nu stiti, ca doar peste 100 dintre voi m-au ajutat sa aleg numele. Pentru cei care nu stiu, este un proiect pozitiv, pentru comunitate, non-profit. Detalii aveti aici: http://www.stiridebine.ro/stiri-de-bine.

Am azi 2 vesti bune:

Prima veste buna este pentru toti editorii Stiri de Bine, inclusiv pentru aceea dintre voi care s-au gandit sa se implice in proiect si inca nu au facut-o.

Incepand de astazi vom demara un concurs online pentru cei mai activi editori. Concursul va incepe azi, 30 noiembrie, si se va termina pe 20 decembrie, urmand ca premiul sa fie inmanat pe 21 decembrie. Premiul consta intr-un GPS GoClever 3535, oferit de GoClever Romania (multumesc Stefan). Concursul se va desfasura astfel – se va acorda cate un premiu pentru:

a. unul din editorii noi veniti in echipa (dupa 1 noiembrie 2009 cand ne-am lansat cu echipa initiala):  cel care aduna cele mai multe articole publicate in perioada mai sus amintita;

b. toti editorii: articolul cu cele mai multe pageviews;

c. toti editorii: articolul cu cele mai multe trackbacks (primite din alte bloguri).

O alta veste buna este ca joi 3 decembrie 2009 vom fi prezenti la OpenCoffee Bucuresti, la ora 9.00, la Cafepedia Romana, unde vom prezenta proiectul StiriDeBine.ro. Cei care vor sa se implice in orice fel, ne cunoasca si sa stam de vorba, sa puna intrebari sau sa propuna idei, va asteptam pe 3!

Nu-i asa ca va place un concurs online?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 8 votes)


4 Responses to “Ce mai e nou la Stiri De Bine”

  1. Vreau sa ma bag si eu. Ma primesti ?:)

  2. sorin says:

    La OpenCoffee cred ca ma prezint si eu

  3. […] In prima luna de la lansare, site-ul a atras un trafic mediu zilnic de 500 – 1000 de vizitatori unici, a crescut echipa de editori cu inca 10 voluntari si a introdus doua categorii noi cu continut exclusiv: sectiunea de reportaje video si sectiunea de stiri speciale (editoriale, analize si interviuri). De cateva zile a pornit si un concurs dedicat tuturor celor care doresc sa devina editori. […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php