Un produs pe zi – participant la concurs 61

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Un produs pe zi! Daca doriti sa faceti un profit, din pasiunea dumneavostra, tot ce tine de it, puteti faceti in felul urmator:
Aveti un magazin online bun. Felicitari! Aveti multe produse, bune! Uneori aveti si produse care nu se cumpara, sau care deja tind sa fie slabe, deoarece au aparut altele mai performante. Le aveti in depozit dar nu stiti cum sa scapati de ele cat mai repede, deoarece stiti ca in viitor nu se vor mai cumpara, ca vor fi prea slabe pentru cerere. Din punctul meu de vedere, cel mai bine ar fi asa. Sa impacati si capra si varza, in fiecare zi puneti la vanzare un astfel de produs. Si nu oricum, dati-l la cel mai mic pret de pe piata. Este o nisa mai veche dar e buna. In asa fel scapati si de acele produse si reusiti sa scoteti un profit destul de bun. Nu necestia cheltuiala multa, doar publicitatea, care o puteti face si pe site-ul pe care il detineti, si/sau prin newsletters. Si nu veti mai plati chiar nimic. Sa nu investestiti nimic si sa scoateti profit, eu zic ca e buna afacerea, in cazul dumneavoastra. Oricum ramane la atitudinea dumneavostra daca doriti ceva mai mult. Aceasta a fost nisa mea si sper sa obtin cele mai multe voturi ca au multi ce invata din ea si e buna. Nisa propusa de David Emanuel Bodnariuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)


7 Responses to “Un produs pe zi – participant la concurs 61”

 1. gaus says:

  mugur, am inteles ca te-ai pensionat. nu ar fi mai bine sa pleci in vacanta si sa-i lasi pe altii care inca nu s-au pensionat sa-si vada de treaba? ce vrei sa demonstrezi? …. ca de fapt tu esti un manager cum nici Microsoft nu are?…. dar in concluzie ai fost inselat?!?!?!?! blog-urile in cel mult 1 an sunt istorie… sper ca nu te crezi blog-er… raspunde-mi si nu-mi da ignore!

  • Prietene care semnezi cu nume fals si adresa de mail nefunctionala, adica esti las, cred ca ai niste frustrari deosebite si iti recomand ceva reusite in viata (si mult huta-huta), poate iti trece. Si un pic de atentie ce si unde citesti, de data asta ai fost cu capsuna in cires.

  • NRG says:

   Un individ care se considera inteligent, in mod normal are capacitatea de a deosebi raul de bine.

   Ce-mi pasa mie daca Gheorghe isi baga in vene, sau calca oameni pe trecerea de pietoni ruland cu peste 200 kmh, noi discutam aici aspecte strict profesionale.

   Daca Gheorghe are o cariera impresionanta si eu consider ca din p.d.v. profesional am ce invata de la el bine, daca nu pot sa dau oricand close.

 2. daniela marin says:

  Concurez zi de zi cu mine, pentru ca doresc sa ies din greutatile vietii indiferent care sunt ele.
  UN PRODUS PE ZI poate insemna ce ai realizat tu intr-o zi ..Daca si reusesti sa-l oferi sau sa-l vinzi, atunci obtii credit sa poti realiza ceva si urmatoarea zi.

 3. MIRELA says:

  un produs pe zi…da..super ideea…as vinde si eu un produs pe zi…ar insemna un venit cat de cat in buzunarul meu cam gol din cauza divortului….ce alte amanunte mai poti oferi??? voi castiga oare?

 4. luminita palanceanu says:

  un produs pe zi????????

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php