Servicii medicale online – participant la concurs 31

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Pe piata online din lume se pot cumpara aproape ori ce produs .Nu este greu sa intri pe piata cu un site sa vinzi. Ce? Aici e marea problema a multora dintre noi. A doua problema este de a ramane pe piata online competitiv. Eu m-as axa pe prestari servici online.Domenile sunt foarte multe care se pot promova. Aici as avea vreo 5 idei dar mas opri la cea ce as face personal. Servici medicale! Da servici de care foarte multa lume are nevoie.Da ie buna antrebarea, cum poti ajuta un bolnav din Oradea stand an fata calculatorului in Bucuresti. Se poate .
Bineanteles nu poti sa te uiti an gatul rosu al bolnavului  Dar poti sai dai o injectie .Cum pot da o injectie din bucuresti in Oradea. Aici e nevoie de project management. Trebuie organizat national cu  cabinete medicale pentru a efectua aceste servicii.
Ar trebui un fel de dispecerat online national bineanteles si cu numere telefon de unde s-ar lua legatura cu cei ce efectuaza aceste servici (asistente medicale). Este nevoie de astfel de servici.. Cand esti bolnav si ai nevoie de injecti ai plati ori cat daca ai fi sigur ca le ai fara sa alergi si sa dai zeci de telefoane pana gasesti o asistenta sa te ajuta.dar asa se poate organiza cu un singur numar an fiecare retea sau un singur site  sa oferi servici .Si sa facem un pic de calcul  daca este o afacere rentabila sau nu. La numai 100 de pacienti cu cate 2 anjecti pe zi ar fi imediat 200 de injecti icu numai 7 lei pe sedinta ar ajunge undeva la 1400 Lei din care jumatate ar ajunge la cel care efectuaza  injectia  iar restul ar fi un venit garantat sigur.

Csatlos Istvan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php