Produse sponsorizate – participant la concurs 44

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 3 votes)

Daca ar fi dupa mie si as avea fortele necesare as incerca sa deschid un magazin online, in care toate produsele sa fie sponsorizate de anumite firme, gen Domo, Kaufland, Nike (pentru ca deobicei nu duc lipsa de bani), dar care sa fie multe la numar ca sa nu se epuizeze stocurile imediat sau sa dea firmele faliment, si sa poata fi cumparate la doar 5% sau 10% din pretul lor initial. Produse sponsorizate – aceasta ar fi o oportunitate mare pentru cei care nu au o situatie materiala prea buna si ii aduce si pe ei in randul lumii. Si nu cred ca aceasta criza ar impiedica deschiderea unui astfel de magazin. Oricum, produsele cumparate sunt transportate gratuit oriunde in tara prin firme de curierat sau Posta Romana. Plata sa se faca prin ramburs sau prin conturi gen PayPal. In plus s-ar face weekenduri speciale in care castigi orice produs doar daca te loghezi pe un anumit site sau raspunzi la o intrebare legata de un anumit subiect monden.

Si in cel mai rau caz, acest magazin sa fie valabil doar pe o perioada de timp in fiecare an, dupa care li se da ragaz firmelor pana urmatorul an.

Manu Turcu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 3 votes)


4 Responses to “Produse sponsorizate – participant la concurs 44”

  • Mugur Frunzetti says:

   Nici eu nu am priceput mare lucru din idee, dar m-am gandit ca e corect sa o public, poate altii pricep mai mult. Sau poate autorul revine cu comentarii. 🙂

 1. Petrvs says:

  Manu, mai exact … te referi cumva la un
  “outlet store” combinat cu un “sale store” (asta daca luam in calcul faptul ca activitatea ar fi sezoniera, dupa cum spui)?

  Personal, la cum e gandit magazinul, cred ca transportul gratuit nu isi gaseste locul in idee.

  Bafta!

 2. silvius210 says:

  Ideea este buna dar la 10% din pretul initial nu poti scoate nici un profit decat daca le iei gratis ceea ce nu se poate.Dar daca ai vinde ceva mai mic si mai ieftim …stiu si eu ceva de genu ursuleti de plus sau cv de genu si sa ii dai cu 2 logouri unu pe spate si unu pe fata… ma rog imi dadeam si eu cu parerea.
  Bafta 😀

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php