La gratar – participant la concurs 17

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Am o idee unica (asa zic toti!) in internetul romanesc: La Gratar.
Un magazin online adaptat in special pentru internetul mobil care iti ofera consultanta si produse pentru un gratar de vis. Se stie ca romanu o arde la gratar din 52 de weekenduri 104 de zile. Am mers la multe gratare la care lipsea ba una ba alta … acum daca fac magazinu asta omu da telefon eu caut cel mai apropiat centru deschis de haleu bun, cel mai la indemana sofer de transportat si  totul e aranjat.

Romanu are 2 mari slabiciuni: ii place sa fie sef, sa fie servit si ii place sa o arda la gratar in orice conditie nastere, nunta,botez, taiere de mot, aniversare, zi cu luna plina, zi de 13 care cade sambata sau inmormantare de ce nu.

Magazinul va oferi inchiriere de gratare, discuri, frigarui, ustensile de gratarit dar si va vinde obiecte de gratarit de la gratare simple pana la chestii sofisticate sau carbuni, legaturi de lemne, bere pentru racorit grataragiu.

E buna si o sectiune obiecte de sport pentru de dupa masa : mingi, palete de badminton, mingie de fotbal, mini televizoare pentru a nu pierde meciu preferat sau telenovela de duminica sau carti de joc, table,rummy, tintare si alte jocuri care nu necesita un efort prea mare fizic.

deci site-ul http://www.lagratar.ceva
slogan: Arde micu’ in stil mare!


Stefan Manea


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php