Ce frumos e duminica !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Ce frumos e duminica !!!

M-am trezit pe la 12,30. In primele 5 minute m-am spalat pe fata, pe dinti, mi-am sunat iubita si am deschis laptopul aflat pe noptiera langa pat. In urmatoarele 25 am aflat noutatile, am citit feed-urile, am verificat daca Twitter e up si am decis sa merg sa iau pranzul cu familia. Daca era orice alta zi, imi lua 2 ore numai sa vad ce e nou  prin lume, de asta e frumos duminica, parca lumea se misca mai lejer, totul e mai calm, as zica ca nici Pamantul nu se invarte cu viteza lui normala.Intrucat m-am ingrasat teribil, am facut una nemaifacuta: am decis sa merg pe jos, dus si intors. Numai intr-o duminica puteam sa fac asta, luni nu ma simteam in stare, pariez!

Iesind din casa, am simtit o stare de placere, de relaxare si de satisfactie. In intersectia unde locuiesc, in care intra 6 strazi, unde de luni pana vineri, de la 7 la 21, totul e blocat, claxoanele tipa, nervii se intind, politistul o taie, in aceasta intersectie oribila nu era nici o masina (cine vrea sa scriu nicio – niciun cum spune Academia sa posteze la comentarii si ma supun). Nici una pe nici un sens de circulatie!

Intersectia

La intoarcere am facut cateva poze funy, sper sa va placa!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)


2 Responses to “Ce frumos e duminica !”

  1. Poze funny says:

    […] intoarcerea de la pranzul in familie, cum povesteam in ce frumos e duminca, am facut cateva poze funny. Iata-le: Calatoriti cu SF Travel catre Marte! Aici se vand bilete la […]

  2. duminica + perioada de concediu!

    Toti aia care erau in intersectie sunt pe plaja la mare/valea prahovei! (inclusiv politistul si aia care spala geamurile)

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php