Bijuterii si accesorii – participant la concurs 37

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Din punctul meu de vedere, pe online poate fi o idee buna un magazin online de bijuterii si accesorii ( gablontzuri, aur, argint, pietre, broshe si multe altele ), poate as merge pe o anumita linie / stil pentru a impregna o imagine mai buna respectivei marci ( magazin online ).Piata de bijuterii este plina in offline, in online nu stiu, nu am auzit de un magazin care sa il fi retinut. Conteaza mult si cum se pune in practica, o eventuala retea de prezentare,,, chiar nu ar fi greu, dar necesita oricum ceva bani. Femeile cumpara si vor cumpara bijuterii, accesorii, moda se schimba o data la cativa ani, si mai ales am o imagine in momentul asta :

Te suna o doamna, are o rochie de seara de culoare rosie dintr-un material.. chantung si nu a gasit accesorii – un reprezentant cu ceva cunostiinte de design si culoare, linie si forma, poate sa mearga la respectiva doamna si sa ii prezinte cateva accesorii ce se pot asorta la combinatia prezentata de ea ( rochie, pantofi,, si ce mai are,,, )

Prima data as vinde produse din ” maroc, turcia, egipt, si alte cateva zone cu traditie si stil ” – mai ales ca pretul de achizitie din aceste tari sunt mici si calitate buna, mai mult sunt deschisi la negocieri si parteneriate solide.

Dupa un timp ar fi foarte usor sa creez propriul atelier de creatie si productie, incet incet ajungand sa vand propriile produse.

Offline – In romania nu exista un parc de distractii la nivel european, dar asta este o afacere de minim 200 mil euro de inceput.

Mult succes Mugur.

Adrian Sabo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)


Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php