Bere – participant la concurs 28

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Magazin online de bere.

Este cunoscut faptul că tot românul are acest hobby, mai mult sau mai puţin ereditar, de a consuma, pe tot parcursul vieţii sale, o cantitate impresionantă de bere. Şi, se conturează pe zi ce trece tot mai mulţi diletanţi hulpavi,gata de a sorbi cisterne întregi de bere.Întrebând orice om normal dacă îi place berea va da un răspuns afirmativ. Dacă nu, fie e un parcimonios excentric fie un habotnic care se bazează pe anumite principii.
Când vine vorba de consumul berii, suntem în top 10. Să nu mai spun de producerea berii, unde suntem al şaptelea mare producător de bere lăsând în urmă ţări precum Belgia, Danemarca sau Austria. http://www.zf.ro/zf-english/romania-is-seventh-largest-beer-producer-in-europe-3785452/ . Nimeni nu foloseşte anumite mijloace coercitive şi aberante în a ne determina să bem cantităţi mari de bere şi totuşi, o facem. De ce? Din plăcere! De sete! Câţi dintre noi nu au suspinat după o bere rece într-o vară călduroasă. Berea e un fel de reconfortant, atât fizic cât şi psihic. Evident, în cantităţi moderate.
Ceea ce aş vrea eu să văd este un magazin online cu diverse tipuri de bere. Atât importate cât şi de aici de la noi. De la cele obişnuite până la cele mai proeminente sortimente de bere. Acum mulţi au să zică că de ce ţi-ai lua o bere online când poţi să mergi doi paşi până la cel mai apropiat magazin. Să vă explic mai pe larg. Vom deschide magazinul propriu zis care va avea un site. De pe site se vor face comenzile. Livrările se vor face în oraşul respectiv până la o eventuală extindere şi în alte oraşe. O comandă trebuie să conţină cel puţin un bax de bere http://www.novatoadvance.com/content/articles/2008/03/12/business/doc47d845e425107017216988.jpg . Se va face o statistică în care se vor urmări consumatorii fideli. Fiecare dintre cumpărători vor beneficia de anumite puncte de fidelitate. Cu cât cumperi mai mult, cu atât ai mai multe puncte. La sfărşitul fiecărei luni, primii 3 clasaţi vor primi anumite sortimente mai rare de bere, care nu le găseşti la orice chioşc din dosul străzii, sau vor avea reduceri consistente la anumite tipuri de bere.
Închei, spunând că berea este alimentul cel mai complex, curăţă organismul, contribuie la buna funcţionare a rinichilor, dă anumite elemente vitale organismului, întreţine cât şi sporeşte inteligenţa. Despre partea neagativă, burţile dobândite după consumul excesiv de bere, nu voi vorbi.

Motto: O bere la timpul ei, te poate duce până la paroxismul fericirii!
http://www.minaphare.com/bavaria.jpg

Klauss

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)


4 Responses to “Bere – participant la concurs 28”

  1. există un magazin de bere în .ro 🙂

  2. klaus says:

    Doar unul? E nesemnificativ. Iar daca nu am auzit EU de el, e grav 🙂

  3. magazin: berebelgiana.ro
    blog cu bere si despre bere: http://www.pauzadebere.info

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php