eMag – unicul magazin online de sapte stele?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
eMag - unicul magazin online de 7 stele

eMag - unicul magazin online de 7 stele

eMag – unicul magazin online de sapte stele! Reclama activa si azi pe FaceBook. Am trait sa o vad si pe asta …

Ce sa mai zic … multumesc pentru aprecierea aratata ideilor mele de marketing … felicitari pentru noua pozitionare … ati cumparat MarketOnline de la Catalin? … vreau si eu niste bani pentru folosirea neautorizata a sloganului, o creatie intelectuala care imi apartine, (e drept, neinregistrata la OSIM, dar totusi bani se pot cere)?!

Nu e cazul. Am promis in urma cu 6 luni, cand m-am retras din MarketOnline, ca ma voi schimba, ca voi deveni mai relaxat, mai deschis, mai pozitiv, mai prietenos, mai putin concurential si mai mult amical. Si, dupa 6 luni, jur ca imi place. Ma simt mai bine, mai fericit.

Deci, pentru moment, ajunge sa zambim … felicitari eMag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)


10 Responses to “eMag – unicul magazin online de sapte stele?”

 1. Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by MugurFrunzetti: O miscare spectaculoasa in pozitionarea magazinelor online 🙂 http://bit.ly/2Fhmfm

 2. Vlad says:

  Salut Mugur,

  Nu vreau sa le iau apararea, dar iti pot spune sigur ca tot ce tine de facebook nu e implementat de cei de la eMAG.

  In primul rand uita-te putin la fan page-ul lor http://twitpic.com/o8x83 care e penibila…se vede de la distanta ca nu e facut de vreun profesionist in ale online-ului, in al doilea rand, eMAG se scrie “eMAG” si nu “eMag” (crede-ma ca nu i-ar fi scapat lui Radu mai ales ca el ar fi fost singurul care s-ar fi putut ocupa de asta) si in al treilea rand, te intreb sincer pe tine: chiar crezi ca te-ar fi copiat Radu? (te intreb pentru ca il cunosti f bine pe el, asa ca ii stii si orgoliul, ideile si conceptiile personale).

  Si ca o concluzie…DA…cei de la eMAG sunt penibili ca permit sa se intample astfel de lucruri si ca nu iau nicio masura in sensul asta.

  • Am aflat ca e un afiliat si nu, nici o secunda nu m-am gandit ca Radu Apostolescu ar fi facut si aprobat asa ceva. De asta am si abordat un ton de gluma, nu m-am suparat defel. Oricum ar fi, merit o bere ca le-am atras atentia. 🙂

 3. bogdanmogo says:

  Daca astea 7 stele sunt ca stelele de la hotelurile romanesti e o problema.

 4. Cred ca te-au targetat pe tine in mod special :)))

 5. MILLY says:

  sunt curioasa..asta e reclama emag, reclama marketonline sau antireclama pentru ambele :D..oricum ar fi e funny

  • Ania says:

   Cred ca cineva a vrut sa faca o gluma. Clar nu poate sa fie o chestie facuta de emag..Oricum, faza in sine este geniala.

 6. Gudea Raluca says:

  hai ca asta e tare. astept emag-ia sarbatorilor de la marketonline acum 🙂

 7. […] eMag – unicul magazin online de sapte stele? December 8th, 2009 eMag – unicul magazin online de sapte stele! Reclama activa si azi pe FaceBook. Am trait sa o vad si pe asta … […] […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php