GPEC 2013, Floria si felicitari Andrei Radu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)

GPEC 2013 Floria

Aseara am participat la editia a 8-a (daca ma tine memoria) a GPEC – Gala Premiilor E-Commerce din Romania. Mi-am adus aminte cu oarecare emotie de prima editie la care am asistat ca spectator, in 2006, cand nu pricepeam mai nimic din ce vroiau “speakerii aia” sa zica. Apoi de editia din 2008, cand am castigat titlul Magazinul Anului cu MarketOnline, pe cele din 2009, 2011 si 2012 cand am incercat, ca speaker, sa le trasmit celor mai noi in comertul online cateva idei despre marketing, ROI si succes.

Aseara am avut o surpriza foarte placuta: Floria a castigat, pentru a doua oara din cei 4 ani de existenta, titlul Floraria Anului. Prima oara, in 2010, m-am gandit ca e norocul incepatorului dar acum, cand ne-am aflat pe podium alaturi de 2 concurenti redutabili, Flori de Lux si Buchete.ro, incep si eu sa cred ca suntem intr-adevar cei mai buni 🙂

O sa profit insa de ocazie pentru a il felicita pe Andrei Radu si echipa (Liviu, Bogdan, Clement, Raluca) pentru tot ce fac de 8 ani cu GPEC, un eveniment exceptional si o oportunitate pentru toti tinerii si mai batranii antrepenori sau specialisti de e-commerce. Generatii diverse au invatat alaturi de voi, sute de magazine au devenit mai bune in urma analizelor si training-urilor GPEC, piata de comert electronic a crescut si datorita voua.

La mai mare si sa imbatranim frumos impreuna!

Andrei Radu GPEC 2013

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)


One Response to “GPEC 2013, Floria si felicitari Andrei Radu”

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php