Senzational, exclusiv, incredibil – DOVADA!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 10 votes)

Senzational, exclusiv, incredibil – DOVADA! Am promis aici, aici si aici ca voi posta pe blog, in exclusivitate, o inregistrare video incredibila care prezinta un miracol: am murit si am inviat in cateva minute!

Imi cer scuze pentru intarziere, stiu ca promisesem acest post pentru joi 3 septembrie 2009 dar, afland de faptul ca il posed, fortele raului din asa CIA – KGB (FSI) – Mossad – Al Quaeda – SRI au lansat mai multe rachete apa – apa impotriva noastra, provocand daune ireparabile camerei video care avea unica inregistrare.

Dupa zile de lupta si actiuni speciale si violente, care au dus la distrugerea camerei si extractia memoriei, apoi la recupererea inregistrarii, in aceasta dimineata am reusit: senzational, exclusiv, incredibil – dovada:

Disclaimer: pentru cei care nu au simtul umorului, acest post, ca si cele care il anuntau, sunt in categoria FUN intrucat sunt o parodie a jurnalismului de tabloid scris sau TV din Romania. Asta nu inseamna ca nu am simti ca mor cand am ajuns la peste 50 m. de sol pentru prima oara! Si, ca un element de soc suplimentar, eu nu vazusem cum se sare cu coarda asta, si anume ca te arunca in sus de vezi acoperisul hotelului, credeam ca te balansezi singur sus-jos ca pe o coarda obisnuita, mai mica. Deh, prietenii m-au pacalit  un pic 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 10 votes)


7 Responses to “Senzational, exclusiv, incredibil – DOVADA!”

 1. :)))))) E mult mai misto daca te dai ziua…pe lumina!

 2. sorin says:

  Foarte tare:))….Senzatii tari, adrenalina cat cuprinde.

 3. Anul says:

  OOOOOO, nu am stiut faza, si eu credeam la fel,,, auto balansare, etc,,,

  Dar cand am vazut cum a zburat Mugur,,, mama mama,,,

  Chiar senzatii tari 🙂

 4. Bibanu says:

  🙂 Foarte tare, frate..chiar e misto ideea… oricum ne-ai cam lasat sa asteptam dovada actului incredibil si senzational, dar a meritat

 5. Andu Georgiana says:

  Si cum e sa zbori? este senzational, exceptional si incredibil? da-ne si tu cateva detalii 🙂

 6. Adelina says:

  Asta este clar cel mai traznit post de-al tau. Mi se pare cu adevarat funny si intr-adevar un pic senzational. Ai avut un tupeu incredibil. Bravos!

 7. alina says:

  ar fi trebuit sa se dea si markus 🙂

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php