Probleme de upgrade sofware

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)

Am auzit ca apar la din ce in ce mai multi prieteni probleme de upgrade software. Cica sunt vechi si probabil multi le cunoasteti deja, dar eu acum le studiez.

Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus1.0, care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu-i executia.

Aplicatii ca: Bere-intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza. Uneori apare un virus: <Soacra 1.0>, care blocheza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc  sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0. Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De exemplu c:/Sex_sambata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc.

Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul de  dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat, iar  riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. Bebelus 1.0, care chiar imi  place.

Ce solutii mi-a oferit Google:
Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori  dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie: Multi utilizatori  trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu e decat un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult :Nevasta 1.0 e un Operating System complet creat ca sa  controleze toate aplicatiile Dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati  Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X.0 intrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum Nevasta 1.0 deci nu aveti nimic de castigat.

Aceeasi problema si cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin  noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze  programul  Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat si mai mari probleme ( a se citi notita de prevenire “Pensie alimentara” si “Custodia copiilor”). Daca instalati Iubita 8.0 nu  incercati sa treceti la Nevasta 2.0 pt ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0.

Chiar daca exista si versiuni Nevasta 3.0 si Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialistilor si avand un pret ridicat nu le recomandam. Daca sistemul cade, va recomandam Celibat 1.0 dar ideal e sa pastrati Nevasta 1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil intrucat e foarte sensibil  la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare.Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. si trebuie sa vi-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/Scuze.exe. si C:/Scuze.exe/flori.

Pentru o mai buna utizare,va sfatuim sa cumparati si pack-ul Bijuterii 3.0, Vacante 5.1.Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile.

Nu instalati sub nici o forma Secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0, O_prietena 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul. Functia c:/Sex__sambata_dimineata.exe se va activa odata cu c:/Colier_cu_diamante.exe si c:/Audi_TT_cabrio.exe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)


8 Responses to “Probleme de upgrade sofware”

 1. Ovidiu says:

  :)) haha ii veche asta 🙂
  da, ce sa zic .. ai ‘adaptato’ ;))

 2. Maria says:

  Esti tare in numere. Decodifici tot!!!

 3. M-a pus pe ganduri articolul. Ma gandeam deja sa fac si eu un upgrade, dar momentan nu cred ca fac fata unui asemenea sistem complex. Mai astept. 😉

 4. prostii! nu-i asa de rau! 🙂 Cu upgrade-ul vine si un “Trust Mark”

 5. Ury says:

  🙂 o stiam intr-o veriune mai scurta, dar uitasem de ea. Upgradarea asta nu e pentru oricine, tre sa fii pregatit inainte 😀

 6. MILLY says:

  Hai ca m-ai distrat. Ma intreb cum ar suna in versiunea pentru domnisoare. Eu vad lucrurile cu dublu inteles, pornind chiar de la update-ul de soft 😀

 7. Dar halatu’, cat e halatu’? 🙂

  Ce parere ai de “cloud software”, apropo de un subiect mai vechi de la tine de pe blog. De ce sa-ti pui un software permanent, cand poti lucra “online”? :)). Sansele sunt ca nevasta 1.0 sa nu afle.

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php