O tura prin America

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)

Intre 10 si 30 mai 2010 am planuit o vacanta in America. Impreuna cu inca 3 prieteni, vom fi cei 4 care au speriat America. Bucuresti – Paris – Miami – Las Vegas – Los Angeles / San Francisco / Silicon Valey – Punta Cana – Havana – Paris – Bucuresti. 21 de zile, 8 orase, 7 zboruri, peste 30.000 km.

Harta vacantei din America pe Google Maps.

Cine a fost prin orasele mai sus mentionate, ceva recomandari speciale (sa nu fie muzee si statui, plecam la distractie nu la culturalizare)?

Revin cu detalii din vacanta in America, stay close! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)


8 Responses to “O tura prin America”

 1. Salut Mugur,

  In Miami nu este de scapat Ocean Drive (unde eu am avut un extrem de puternic sentiment de “deja vu”). Apoi, drumul spre Key West, sute de km de autostrada prin ocean este demential.

  Apoi, in Miami sau aiurea in SUA, super ok a fost shopping-ul.

  Poze cu Ciocan la Miami: http://picasaweb.google.com/ciocanmarius/Miami#

  Distractie placuta va doresc. 🙂

  • Multumesc Marius. In Miami stam pe Ocean Drive, deci nu il scap. Si de shopping, am sa fac una nemaifacuta: plec cu un ruxac mic si geamantanul + continutul le cumpar acolo 🙂

 2. RaduJohn says:

  In Vegas vizita pe la toate cazinourile de pe Strip.
  Sunt tururi cu elicopterul la Grand Canyon, $299 de persoana mi se pare , dar merita , ca te plimba vreo 700 de km dus intors, cu oprire pe fundul canionului, in rezervatie la indienii Hualapai si in multe alte locuri.

  In Los Angeles ar fii de mers la plaja in Santa Monica ( 2-3 mile din LA ), mancat seafood ( fructe de mare cum le ziceti voi) la BUBA-GUMP Srimp Corporation, vizita la studiourile Universal si MGM.

  Un singur sfat … feriti-va de romanii prea binevoitori care nu au stat acolo minim 5 ani, ca nu li s-a schimbat inca mentalitatea 😛

  Si un bonus … daca aveti multi prieteni prin USA/Canada si tineti legatura cu ei din Romania , cumparati-va si voi un MagicJack ( http://www.magicjack.com ). Sunt $29 de dolari cheltuiti cu folos. Atata costa si aparatul si convorbirile pe 1 an. nelimitat la minute/timp.

 3. vezi sa nu te imbeti prin Las Vegas sa vii insurat! (de 2 ori :)) )

 4. Elena says:

  O fi greu sa fii tu? 🙂

 5. sorin says:

  Superb traseu:)

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php