La Bibi, Vama Veche

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Stiti restaurantul “La Bibi” din Vama Veche? Cum sa nu, e chiar pe aleea principala, are si alimentara si cazare, tot tacamul. Se mananca destul de prost, ca in Vama Veche.

Ei bine, s-au integrat primii in Uniunea Europeana, ba chiar au trecut la moneda unica EURO, daca e sa ne luam dupa meniu. Si au stabilit si paritatea, evident fixa, 4 RON/EUR 🙂

labibi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)


12 Responses to “La Bibi, Vama Veche”

 1. nu chiar peste tot in Vama Veche se mananca prost

  de exemplu, la Pestisorul de Aur din Durankulak se mananca excelent si ieftin

  oops, asta e in Bulgaria :))))))

 2. mirela says:

  Eu nu inteleg. Nu va obliga nimeni sa mergeti in Vama Veche. Daca nu va place, puteti oricand sa alegeti Mamaia, Bulgaria sau ce vreti voi. Poate ca Vama Veche nu mai este ce era candva, poate ca La Bibi nu se mananca genial, in Vama ideea e alta, nu mancarea

 3. Solescu Monica says:

  Hai ca asta e foarte tare, cred ca Vama Veche e cu un pas inaintea Romaniei de rand (poate pentru ca e la iesirea din tara..sunt mai aproape de occident :)) )…oare la anu’ or sa se vanda si scoicile in euro?

 4. RALLY says:

  Pentru mine Vama Veche ramane inca cel mai ok loc de pe la noi, daca vrei la mare si vrei distractie, desi evident nu mai este ce a fost.

 5. Rosca Matei says:

  ce conteaza in ce moneda sunt preturile La bibi…la cat de beata e lumea prin Vama Veche ma indoiesc ca ii pasa cuiva 🙂

  • sofia says:

   ai dreptate! prin vama veche nu prea umbla lumea treaza, problema este daca nu intelege omu ca e pretu in euro. parca ii si vad pe cei de La Bibi alergand dupa clienti sa le ia si restu de bani

 6. Cosma says:

  s-or astepta oamenii din vama veche numai si numai la turisti straini..si ca sa nu-i incurce pe saracii oameni au pus preturile in euro :))

 7. Gheorghiu Angela says:

  ce noroc au avut astia de la terasa la bibi ca a stat cursu cuminte in timpul verii. Ar fi fost distractiv sa ii vezi ca schimba preturile meniurilor zilnic :D.
  Oricum cred ca sunt singurii de prin vama veche care au preturile in euro, eu n-am mai auzit de altii asa stupizi

 8. rares says:

  vama veche ramane un loc special pentru mine, pot sa puna la bibi si preturi in dinari

 9. Vera says:

  vama este un loc care candva era al celor boemi, acum avem asfalt pe drum, masini parcate pe plaja siiii…preturi in euro la BIBI..cam trist

 10. sasha says:

  eu cred ca o sa ma duc in vama de revelion. n-am mai fost si nu stiu daca e ceva deschis sau caldura 😀 poate sa ma ajute cineva?

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php