Aplicatia pentru FaceBook “Floria Reminder”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)

Voi chiar tineti minte zilele de nastere ale prietenelor / prietenilor? Ei bine, eu nu prea … si imi iau o multime de rusinica din cauza asta 🙁

Manat de o naturala dorinta sa compensez lipsa de memorie printr-un instrument online (ca doar cu asta ma ocup), am lansat acum 2-3 luni o aplicatie de FaceBook. Inca nu am botezat-o oficial dar ma gandesc sa-i spun Floria Reminder.

Ce face Floria Reminder? Odata pe saptamana iti trimite un mail dragut si simplu, precum cel din care am printscreen-uit mai jos si iti spune in urmatoarele 7 zile cine se va serba de onomastica si ce buchete de flori i-ai putea trimite. Algoritmul de alegere e bazat pe sex si varsta. Dar poate fi imbunatatit.

Care e problema? Eu nu sunt un expert in aplicatii de FaceBook si oricum nu imi plac aplicatiile alea spammy care incep sa posteze aiurea peste tot in numele tau. Drept urmare, aplicatia Floria Reminder nu are nici un pic de viralitate in ea si, logic, nu se raspundeste decat fooooate incet.

Drept pentru care am decis sa apelez la ajutorul vostru. Ce parere aveti? Ce-ar fi de facut? E ideea de la care am plecat buna ori ba? Aplicatia a fost realizata ok sau nu? Ce-i lipseste? Si mai ales cum o facem “virala” si cum o “raspandim” de la om la om?

Evident, aveti voie sa o testati 🙂 Si, ca sa nu ziceti ca vreau totul moca si pentru ca nu am mai facut de mult nici un concurs online, dau si premii: toate ideile care se dovedesc atat de bune pentru a fi aplicate primesc premiu un voucher pentru Buchetul Zilei de la Floria! Merge?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)


9 Responses to “Aplicatia pentru FaceBook “Floria Reminder””

  1. Sal, ce ai zice ca aplicatia sa iti permita sa trimiti virtual un buchet de flori.. un fel de felicitare, stii tu. Sau asemanator cu ceea ce exista deja pe FB, acele cadouri virtuale. Pe langa reminder care e ok, si un feature de genul asta ar mai usura din munca celui care de obicei uita sa spuna La Multi Ani!

  2. Flo says:

    am sa o testez in seara asta si fac un articol despre ea, ca tot ma ocup cu testatul aplicatiilor lately. 🙂

  3. […] iac-asa am ajuns pe blogul lui Mugur Frunzetti, care povestea despre cum a creat Aplicatia cu pricina pentru site-ul http://www.floria.ro si despre […]

  4. Eu stiu ca facebook are deja asa ceva. Face parte din optiunile de baza.

  5. […] 5. Miruna Siminel şi Mugur Frunzetti. […]

  6. […] Miruna Siminel si Mugur Frunzetti. […]

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php