Tu ţi-ai curătat vreodată laptop-ul?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Mai rar ocazia să vă recomand ceva din toata inima. Azi e momentul 🙂

Primăvara este anotimpul în care totul renaşte, natura revine la viaţă, ziua se măreşte, iar noi începem curăţenia generală după câteva luni de hibernare. Colegul Sorin Rusi de la Laptopnews mi-a sugerat că, pe langă curăţenia din casă, ma pot gandi si la curăţarea laptop-urilor.

Laptop-urile se află sub un atac continuu al factorilor externi: praf, amprente, lichide etc.. Poate ele mai mult decât alte gadgeturi, ţinând cont că le mutăm adesea dintr-un loc în altul, le transportăm după noi în genţi şi rucsacuri nepotrivite şi le manevrăm pe unde apucăm. Evident, dacă nu vreţi să aruncaţi banii pe geam si să il schimbaţi in fiecare an 🙂

Anumite operaţiuni de curăţare le putem aplica singuri, în special când vine vorba de exteriorul laptop-ului, dar de cel puţin odată pe an ar trebui să apelăm la specialişti. Un laptop trebuie să fie curăţat şi la interior pentru o mai bună funcţionare, iar procedeul nu este foarte uşor. Coolerul laptop-ului joacă un rol important în răcirea sistemului, praful trebuie eliminat de pe orice componentă, iar ocazional trebuie schimbată şi pasta termoconductoare de pe procesor.

Aceste operaţiuni sunt mai greu de făcut acasă, mai ales când nu avem pregătirea necesară, deci vă recomand să apelaţi cu încredere la Power Laptop. Eu unul am fost extrem de mulţumit de rezultate.

Summary
Tu ţi-ai curătat vreodată laptop-ul?
Article Name
Tu ţi-ai curătat vreodată laptop-ul?
Description
Oricât de frumos şi lucios ar fi la început, inevitabil, laptop-ul se va murdări, se va umple de praf şi va trebui să-l curăţăm. Asta nu numai pentru a arăta din nou bine, ci şi pentru a putea funcţiona corespunzător în continuare.
Author
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)


One Response to “Tu ţi-ai curătat vreodată laptop-ul?”

  1. Smith says:

    Laptop-ul meu cred ca ar avea nevoie de o curatare ca de cateva luni incoace cam sta cooler-ul activat la maxim, banuiesc ca s-a stans mult praf. Cateodata mai imi intra si in sleep iar apoi cand il aprind imi spune intr-o eroare ca si-a activat sistemul de protectie si d-aia a stins laptop-u, oricum mersi ca mi-ai adus aminte ca de cand tot zic sa-l desfac si sa-l curat.

Leave a Reply

Anunta-ma cand posteaza cineva comentarii la acest articol.

 

css.php